ZZP LEASE

Voor startende ZZP’ers of ZZP’ers die korter actief zijn dan drie jaar is het niet altijd even makkelijk om een auto te leasen. Leasemaatschappijen zijn terughoudend, omdat jaaroverzichten vaak nog ontbreken. Middelbeek heeft de oplossing binnen handbereik: ZZP lease. Een bankgarantie of cijfers over de drie voorgaande jaren zijn niet nodig. U heeft slechts een KvK inschrijving nodig en eventueel vragen wij een borgstelling.

ZZP lease van jong gebruikte auto’s
Middelbeek kan te allen tijde voorzien in mobiliteit en in het geval van een ZZP’er werken wij met shortlease van bestaande auto’s uit de verhuurvloot of jonge ex-lease auto`s. Deze auto’s zijn in perfecte staat en hebben een beperkt aantal kilometers op de teller.

BE-combi specialist
Voor het leasen van een BE-combi is specialisme nodig, zeker als het gaat om bedrijfsspecifieke wensen. Bij Middelbeek Lease kunt u kiezen uit trekkers van diverse merken met of zonder dubbele cabine en open of gesloten opleggers (eventueel met koelinstallatie). Ook daar zijn wij sterk in. Voor een advies op maat kunt u met een van onze leaseadviseurs contact opnemen.

Een afspraak maken?
Bel of mail direct met onze leaseadviseurs:

Tom Westra
Tel: 06 13903994
E-mail: t.westra@middelbeek.nl

Jordy van der Wiel
Tel: 06 53542643
E-mail: j.vanderwiel@middelbeek.nl

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
(velden met een * zijn verplicht)

ZZP LEASE

  • Gunstige acceptatieprocedure
  • Flexibele looptijd
  • Geen afkooprisico
  • Geen aantasting liquiditeit