Bij een schade waarbij een tegenpartij is betrokken dient u samen het Europees schadeformulier in te vullen en deze binnen 48 uur door te zenden naar Middelbeek, u kunt deze dan door mailen naar onze schade manager Sander Leering s.leering@middelbeek.nl of neemt u contact op met Middelbeek 072-5127044

Bij een enkelzijdige schade dient u de schadeformulier binnen 48 uur aan ons toe te zenden, u kunt deze dan door mailen naar onze schade manager Sander Leering s.leering@middelbeek.nl of neem u contact op met Middelbeek 072-5127044.

Heeft u schade aan één van uw ruiten dan proberen wij dit zo snel mogelijk te verhelpen. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Autotaalglas. Via deze landelijk opererende organisatie kunt u direct een afspraak maken voor herstel. Telefoonnummer 0800-0828. Er zijn wel enige regels voor herstel van ruitschade deze kunt u vinden in onze Middelbeek handleiding.

Voor het casco risico van de auto geldt een Eigen Risico van € 136.13 in Nederland en € 181.51 buiten Nederland. Voor bestelwagens worden de bedragen Eigen Risico resp. met € 200,= verhoogd. Voor bestuurders jonger dan 23 jaar gelden andere tarieven

Bij diefstal dient u te allen tijde per direct contact met ons op te nemen en aangifte te doen bij de politie. Van u ontvangen wij een kopie van het proces verbaal. Voor dit soort calamiteiten zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoon nummer 072-5127044. Na kantoor uren dient u het antwoordapparaat helemaal af te luisteren en de aanwijzingen op te volgen.

Ja, u bent verzekerd in de landen die niet doorgekruist zijn op de groene kaart, voor afwijkende afspraken dient u contact op te nemen met uw werkgever.

De reparateur/erkende dealer verzorgd het onderhoud aan uw auto. De bestuurder zal de auto overeenkomstig de richtlijnen van de fabrikant regelmatig bij een reparateur/erkende dealer in onderhoud geven en daar eveneens eventuele reparaties laten verrichten. Voor reparatie en onderhoud dient de bestuurder te allen tijde opdracht te geven aan de betreffende reparateur en zal de reparateur contact opnemen met ons contactpersoon voor toestemming. De bestuurder wordt geacht het onderhoudsboekje behorende bij het voertuig door de reparateur te laten invullen en afstempelen.

Via deze link kunt u het kenteken van uw leaseauto invoeren en de apk vervaldatum bekijken. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor informatie.

Jazeker, als u een leasecontract bij ons afsluit, kunnen wij een voorloopauto voor u regelen.

De bestuurder en het wettelijk toegestane inzittenden zijn verzekerd bij de Aon.

U verplicht zich de auto uitsluitend te doen besturen door personen, die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Het is u niet vrij de auto te doen besturen door derden, behalve uw levenspartner, gezinsleden en collegae.

Winterbanden hebben veel meer grip in winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar het effect is al merkbaar bij lagere temperaturen op droge wegen. Dus is het voor eigen en andermans veiligheid een goede zaak om deze zachtere bandensoort te monteren in winterse omstandigheden. Indien u op vakantie gaat in de winter, is het raadzaam te informeren of winterbanden verplicht zijn. De meeste Europese landen verplichten in de winter gebruik te maken van de juiste banden.

Doorgaans kunt u het beste in de periode van oktober tot april met winterbanden rijden afhankelijk van de buitentemperatuur.

Helaas kunnen ook wij het niet leuker voor u maken. Wij vermelden op het lease contract de fiscale waarde van uw lease auto, deze kunt u opvragen bij uw wagenparkbeheerder. Tevens kunt u via deze link uw fiscale waarde, lees cataloguswaarde, opvragen.

Er zijn zeker mogelijkheden om uw huidige koop auto in te ruilen voor een lease auto, voor een reëel inruilbedrag zouden wij dan wel graag de auto persoonlijk willen bekijken. Neemt u gerust even contact op met één van onze lease adviseurs voor meer informatie.

Bij bepaalde merken is een tank brandstof opgenomen in de afleveringskosten. Zit de brandstof niet bij de afleveringskosten inbegrepen dan ontvangt u hiervan een separate factuur.

Ja, dat mag. De eventuele belettering is bij schade niet standaard meeverzekerd. Een auto dient zonder reclame te worden ingeleverd, dit om te voorkomen dat een auto in het occasioncircuit terechtkomt als deze nog voorzien is van uw bedrijfsreclame. Wij hebben de middelen om uw leaseauto vrij van bedrijfsreclame te krijgen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

U kunt dit op 2 manieren afhandelen. U kunt uw kenteken en persoonlijke gegevens aan ons doorgeven zodat wij er voor kunnen zorgen dat u een nieuw kenteken toegezonden krijgt. U kunt het ook zelf regelen via deze link. Na betaling via ideal worden dan de papieren naar Middelbeek verzonden, wij gaan er dan voor zorg dragen dat deze papieren zo snel mogelijk naar u verzonden worden. Let op in beide gevallen zijn er kosten aan verbonden.

Dit is mogelijk, ook voor lage kilometers en korte looptijden helpen wij u graag.