Dit is de meest traditionele leasevorm waarbij u voor een vast bedrag alle zorgen op het gebied van uw wagenpark uit handen geeft. Het economische risico van de auto ligt bij Middelbeek Lease. De auto verschijnt niet op uw balans, waardoor uw vermogenspositie of leencapaciteit intact blijft. Het grote voordeel van leasen is natuurlijk dat u geen grote eenmalige uitgave heeft die een aanslag doet op uw cashflow. Op deze manier kunt u uw werkkapitaal gebruiken voor uw core business.

Bij leasen betaalt u gedurende de looptijd van het contract een vast bedrag per maand en zijn de volgende componenten over het algemeen inbegrepen:

Zo bent u zorgeloos mobiel, verlost van de rompslomp van een eigen wagenpark én kunt u zich als ondernemer richten op waar het om gaat: ondernemen!

Onderhoud

Middelbeek Lease heeft de beschikking over een eigen werkplaats waar u ook terecht kunt voor onderhoud aan uw lease-auto. Als u bij ons hoofdkantoor, of bij een aan ons gelieerde werkplaats, de auto voor onderhoud wegbrengt, krijgt u direct gratis vervangend vervoer mee (niet pas na 24 uur!). Dit geldt ook voor bestelauto’s, met uitzondering van specifieke bestelauto’s.

MultiTankcard

Wilt u echt gemak en ook van de brandstofdeclaraties van uw medewerkers verlost worden? Dan kunnen wij u een MultiTankcard aanbieden. Iedere maand wordt er dan een brandstof voorschot berekend. Van de werkelijke gebruikte brandstof krijgt u per kwartaal een transactie overzicht van de daadwerkelijke brandstof kosten. Verrekening geschiedt achteraf en volgens de werkelijk gemaakte brandstofkosten.

Groen en duurzaam leasen

Ons wagenpark wordt steeds groener en vanuit onze morele plicht verduurzamen wij graag samen met u. U streeft naar een duurzame organisatie? Daar hoort ook het gebruik van schone en zuinige auto’s bij! Dat is ook wat Middelbeek nastreeft, maatschappelijk verantwoord en bovenal groen ondernemen.

Overstappen naar Middelbeek Lease?

Wanneer u al least dan is het toch de moeite waard om contact op te nemen met Middelbeek Lease. Wij achten de kans groot dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden, aangezien Middelbeek Lease haar volledige wagenpark in eigen beheer heeft. Door onze goede contacten met de leverende dealers kunnen wij hoge kortingen bedingen en dat komt u ten goede.