RENAULT TWINGO 1.0SCE COLLECTION

Vanaf €288 per maand!
Bouwjaar/Deel 1:
01-10-2020
KM stand:
variabel
Transmissie:
handgeschakeld
Brandstof:
benzine
Vermogen:
73pk
Kleur:
Gris Lunaire
Fiscale waarde:
€ 14.239,-
Bijtelling:
22%
Extra's:

Handbediende airconditioning, Elektrisch verstelbare buitenspiegels, Bestuurderskant asferisch, Stoel bestuurder in hoogte verstelbaar, Elektrisch bedienbare zijruiten vóór met sneltoets voor bestuurder, Stuurwiel in hoogte verstelbaar, Multimediasysteem R&GO, Digitale radio DAB+ (50W), Achterbankleuning neerklapbaar in 2 delen (1/2 – 1/2), Deurpanelen gedeeltelijk in wit, Modulaire opbergruimte van 2,1 liter in de middenconsole voor de versnellingspook, te gebruiken als 2 bekerhouders of één opbergruimte en versnellingspook in zwart met opdruk in zilver met chromen afwerking.


RENAULT TWINGO 1.0SCE COLLECTION

De voorkant van de Renault Twingo is vernieuwd. De designers hebben de auto een vrolijk en sportief uiterlijk meegegeven. De LED-dagrijverlichting met LED richtingaanwijzers en de lichtmetalen velgen maken de Twingo lekker expressief. U kunt uw favoriete apps bedienen via het 7″ EASY LINK-scherm door verbinding met de Renault Twingo via uw Apple™- of Android™-smartphone te maken. U kunt optimaal genieten van deze vernieuwde Renault Twingo.

Deze auto is te huur, maar kan ook voor lange termijn lease ingezet worden. Bij een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 bedraagt het leasetarief € 288,00 per maand. Heeft u interesse en wilt u weten wat het maandtarief is bij uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op.


Direct meer info

    Naam*

    Bedrijfsnaam

    Telefoonnummer*

    E-mail*

    Toelichting